DSC_1036.jpg

Uhrmageren.DK er et Specialværksted for renovering af mekaniske ure, alle ure lavet på værkstedet leveres og opstilles med 2 års garanti for uret fungere som det skal. Af hensyn til Dem selv, at de køre forgæves kan fremmøde på værkstederne kan kun ske efter aftale.

Uhrmagerens speciale er ure større end lommeure, men også armbåndsure og lommeure laves på værkstedet. Specialure som fx Rolex, IWC, Jaeger Le Coultre og ligenende henvises til autorisere værksteder da Vi ikke kan indkøbe dele til urene.

Uhrmageren.DK drives af Esben Witzel som blev udlært i 1999 som urmager på Den Danske Urmagerskole. I 2003 kom han voldsomt til skade under færdiggørelsen af en omfattende reparation, et værktøj flækkede og som konsekvens af dette sprang en meget kraftig fjeder og værktøjet blev slået ud af hænderne på ham og ind i hans venstre øje, i dag går han med kronisk med klap for at mindske generne, Denne ulykke kunne dog ikke holde Esben helt fra urene, efter en årrække med anden beskæftigelse inden for finmekanik og elktro-mekanik her har han lært en masse om finmekanik på en måde man ikke lære som urmager, denne viden kommer alle til gode, og ny arbejdsmetoder har fundet vej til værkstedet, her kan fx nævnes CNC bearbejdning, lasergravering, 3D tegning og andre måde af tilgå opgaverne på.

Værksteder: Urmageren råder i dag flere værksteder og adgang til andre værksteder hvor forskellige opgaver kan løses.

Hoved værksted er i dag indrettet på knapt 15m2 dette lyder måske ikke af meget men langt de fleste urværker der bliver lavet her, kan jo nemt være i en skotøjsæske. Værkstedet er indrettet med rense faciliteter, stor finmekanisk drejebænke, en lille urmager drejebænk, og andre specialværktøj til renovering af mekaniske værker. Det er her 98% af alle opgaver løses.

Grovværksted, er indrettet med svejse ustyr, slibemaskiner, store ambolte og meget andet, her kan de lidt anderledes opgaver, som nogle gange stilles, løses.

Hobby værkstedet, er nok en lidt forkert beskrivelse, for her findes 2 mindre CNC fræsere, en laser-graver maskiner. Små fræsere og drejebænke.

Maskinværkstedet, dette værksted er tilgængeligt grundet godt sammenarbejde med tidligere arbejdsgivere, her er store pressions maskiner, fræsere og drejebænke primært