Hvis de ønsker en reparations pris kommer Vi til Dem og ser på uret, derefter får De en pris, ønsker De ikke uret renoveret koster det kr. 500,- for kørsel og tilbud. Ønsker de uret renoveret medtager jeg det til værkstedet og påbegynder reparationen

Da vi holder til i Helsingør, må man forvente at alle ure der er længere væk bliver afhentet og udbragt i samkørsel, dette planlægges naturligvis i sammenarbejde med Dem.

Der ydes 2 års garanti på alle reparationer, alt garanti er uden omkostninger for Dem og jeg kommer til Dem hvis uret mod forventning ikke går som forventet. Dog bortfalder garantien hvis, uret nedtages og opsættes nyt sted. Eller der ”pilles” i uret af andre end Os.

Vi kan ikke give en eksakt pris på en reparation uden at have set uret først, og det er svært at gisne om hvor meget et ur skal repareres, dog viser erfaringen at lang de fleste ure med alm. slagværk, der ender på værkstedet skal have poleret alle tappe og skiftet lejer noget som typisk tager fra 8 til 16 timer á kr. 545,- (værksteds timepris)

Ure fra Fyn og Jylland tages kun mod mere betaling, dette er et engangsbeløb, og betales ved afhentning, altså er der ingen merbetaling ved levering, eller evt. garanti besøg.

Alle priser er uden moms (25%)